Valdar face publicitate in intreaga lume
Seo Pe Continut

SEO PE CONȚINUT

Ce este SEO?

Servicii Google Ads

Ce este SEO?

Serviciul SEO pe Conținut / Copywriting este indicat pentru persoanele al căror obiectiv este construirea și dezvoltarea unei afaceri online, creșterea vânzărilor și promovarea organică a website-ului în Top 10 pe motorul de căutare Google.

Un conținut încărcat de cuvinte cheie, fără prea mare relevanță pentru internauți, copiat de pe alte portaluri, va fi depunctat, iar site-ul tău nu va avea nicio șansă să se regăsească în mult râvnitul Top 10. Ba mai mult decât atât, traficul organic va scădea, site-ul va avea vizibilitate foarte redusă, ajungându-se chiar până la suspendarea domeniului din căutările Google.

De ce este important SEO pe Conținut, pentru a fi în Top 10?

Servicii Google Ads

De ce este important SEO pe Conținut, pentru a fi în Top 10?

Atât Google, cât și alte motoare de căutare, pun un mare accent pe conținutul de calitate. Un conținut încărcat de cuvinte cheie , fără prea mare relevanță pentru internauți, copiat de pe alte portaluri, va fi depunctat, iar site-ul tău nu va avea nicio șansă să se regăsească în mult râvnitul Top 10. Ba mai mult decât atât, traficul organic va scădea, site-ul va avea vizibilitate foarte redusă, ajungându-se chiar până la suspendarea domeniului din căutările Google.

Și pentru că nu dorim să ai parte de o astfel de penalizare, specialiștii noștri îți vor construi doar texte originale, cu un un scor de calitate foarte ridicat, pentru majoritatea domeniilor de interes: Frumusețe, Sănătate, Auto, Educație, Odihnă, Turism, Distracție, Marketing etc.

Cum vom face ca textele scrise de noi sa fie relevante pentru motoarele de indexare?!

Servicii Google Ads

Cum vom face ca textele scrise de noi să fie relevante pentru motoarele de indexare?!

Pentru început îți vom studia domeniul pe care dorești să îl promovezi. Ulterior, vom face o schemă de cuvinte cheie relevante, cu ajutorul cărora vom construi un text atractiv , ușor de citit , în așa fel încât să captăm interesul cititorilor din mediul online. Cu ajutorul meta-tag-urilor sau meta-descrierei, roboții Google vor identifica rapid textul din pagină, și îl vor indexa.

După postarea conținutului pe site-ul tău sau pe alte portaluri cu un page rank mare, site-ul va crește vizibil, iar obiectivul noastru este să-l plasăm în Top 10.