Valdar face publicitate in intreaga lume
Google Ads

GOOGLE ADS

Ce este Google Ads?

Servicii Google Ads

Ce este Google Ads?

Google AdWords este cea mai eficientă metodă prin care poți ajunge la clienții target-ati. Este cel mai important serviciu online prin care îți vei crește rapid vânzările, având întotdeauna la îndemână controlul costului. O campanie de Google AdWords se face prin “Anunțuri Text” afișate în motorul de căutare sau prin “Anunțuri Display” (bannere) afișate în rețeaua de conținut Google.

Specialiștii noștri în Google AdWords vor dezvolta o strategie de promovare pentru produsele și serviciile tale, în așa fel încât acestea să fie vizibile exact în momentul în care sunt căutate de către clienți pe motorul de căutare Google, prin desktop, tabletă ori smartphone.

Alegem Campania Potrivită Google Ads!

Echipa Valdar

Alegem Campania Potrivită Google Ads!

Google AdWords este cea mai eficientă modalitate prin care vei face publicitate produselor sau serviciilor companiei pe care o reprezinți. Primul pas este crearea contului și setarea campaniilor specifice activității afacerii tale. Deosebit de importante sunt anunțurile text, pentru că acestea au rolul de a atrage atenția internauților. Echipa noastră are o experiență de 10 ani în creare de texte publicitare. Prin urmare, cu noi ești pe mâini bune! În funcție de obiectivele propuse, vom alege tipul de campanie Google Ads potrivit.

Google Ads Search
Această campanie are menirea de a va ajută să va creșteți vânzările, deoarece anunțurile vor ajunge la un public targhetat. În funcție de obiectivul ales, vom stabili strategia de licitație, astfel încât să va creștem conversiile pe cuvintele cheie specifice activității tale.

Google Ads Display
Dacă scopul tău este să-ți promovezi brandul, atunci Rețeaua de Display este exact campania de care ai nevoie pentru ați atinge obiectivele de marketing online. Anunțul reprezentat prin bannere se va afișa pe site-urile partenere Google, pe aplicațiile și proprietățile deținute de Google, cum ar fi YouTube și Gmail.

Google Ads YouTube
Anunțurile afișate pe canalul YouTube, sub formă de spoturi publicitare, au menirea de ați promova imaginea companiei și ați spori vânzările.

Google Ads Shopping
Anunțurile imagine cu produsele comercializate de dvs vor apărea în rezultatele căutării pe motorul de căutare Google și în rubrica Cumpărături. Vom deschide un cont pe platforma Google Merchant Center, vom importă feed-ul cu produsele comercializate. Vom seta corect campania, astfel încât să îți creștem vânzările.

Google Ads Local
Anunțurile din această campanie se vor afișa în Rețeaua de căutare, în Rețeaua de display, pe Google Maps și pe YouTube.

Google Ads Search

Google Ads Search

Google Ads Display

Google Ads Display

Google Ads Youtube

Google Ads YouTube

Google Ads Shopping

Google Ads Shopping

Google Ads Local

Google Ads Local