Valdar face publicitate in intreaga lume
Despre Noi

DESPRE NOI

De ce să lucrezi cu noi?

Servicii Google Ads

De ce să lucrezi cu noi?

Valdar Business Consult este partenerul tău de afaceri, pentru care afirmația “ nu se poate realiza “ pur și simplu nu există. Marketingul online este o adevărată provocare, iar noi suntem setați pentru a găși cele mai eficiente soluții pentru că business-ul tău să se dezvolte în fiecare zi. În acest sens am dezvoltat o gama completă de servicii de marketing, care îți vor promova brandul, serviciile și produsele atât pe primele poziții în căutările Google, cât și pe cele mai importante canale de Social Media.

Google ADS, Facebook ADS ori LinkedIn ADS vor asigura mai multă vizibilitate și autoritate brandului tău, iar specialiștii noștri în campanile PPC vor dezvoltă o strategie de promovare în avantajul afacerii tale, astfel încât să ai parte de cel mai bun return on ad spent (ROAS).

Ne bazăm pe experiență și profesionalismul specialiștilor noștri. Facem un audit, înțelegem specificul afacerii tale, iar în final, venim cu o oferta personalizată de : Google Adwords, SEO pe Conținut, Social Media. Punem preț pe calitatea serviciilor, iar rezultatele sunt Garantate. Stabilim obiective clare și măsurabile :

  • 👉 Îți creștem vânzările
  • 👉 Îți creștem traficul pe site
  • 👉 Îți reducem costurile PPC
  • 👉 Îți creștem relevanță în mediul online a serviciilor sau a produselor pe care le comercializezi
  • 👉 Îți construim și îți promovăm brandul

În toate proiectele noastre dăm dovadă de profesionalism, ne implicăm și îți oferim support Mulțumirea clienților reprezintă obiectivul nostru de baza, de aceea suntem pe piață, pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate.Alege strategia noastră de Marketing. Alege să să fii important în mediul online.

- Echipa noastră -

Echipa Valdar
500+ Proiecte realizate
500% Returnarea investiției
10+ Ani de experiență
Suntem prieteni cu clientul Avem o relație apropiată cu clienții
Ne pasă de echipa Instruim în permanentă echipa
Nu bulversam clientul Nu bulversam clientul
Noi facem imposibilul Noi ne atingem obiectivele
Punem preț în ceea ce facem Punem preț pe ceea ce facem
Lucrăm profesional la cele mai mici detalii Suntem atenți la cele mai mici detalii

- Parteneri -