SEO pe Continut

SEO pe Continut / Copywriting

Serviciul SEO pe Continut / Copywriting este indicat pentru persoanele al caror obiectiv este construirea si dezvoltarea unei afaceri online, cresterea vanzarilor si promovarea organica a website-ului in top 10 pe motorul de cautare Google

De ce este important SEO pe Continut, pentru a fi in top 10 ?

Atat Google, cat si alte motoare de cautare, pun un mare accent pe continutul de calitate. Un continut incarcat de cuvinte cheie , fara prea mare relevanta pentru internauti, copiat de pe alte portaluri, va fi depunctat, iar site-ul tau nu va avea nicio sansa sa se regaseasca in mult ravnitul Top 10. Ba mai mult decat atat, traficul organic va scadea, site-ul va avea vizibilitate foarte redusa, ajungandu-se chiar pana la suspendarea domeniului din cautarile Google.

Si pentru ca nu dorim sa ai parte de o astfel de penalizare, specialistii nostri iti vor construi doar texte originale, cu un un scor de calitate foarte ridicat, pentru majoritatea domeniilor de interes : Frumusete, Sanatate, Auto, Educatie, Odihna, Turism, Distractie, Marketing etc.

Cum vom face ca textele scrise de noi sa fie relevante pentru motoarele de indexare ?!

Pentru inceput iti vom studia domeniul pe care doresti sa il promovezi. Ulterior, vom face o schema de cuvinte cheie relevante, cu ajutorul carora vom construi un text atractiv , usor de citit , in asa fel incat sa captam interesul cititorilor din mediul online. Cu ajutorul meta-tag-urilor sau meta-descrierei, robotii Google vor identifica rapid textul din pagina, si il vor indexa.

Dupa postarea continutului pe site-ul tau sau pe alte portaluri cu un page rank mare, site-ul va creste vizibil, iar obiectivul noastru este sa-l plasam in top 10.

Asadar, asteptam sa ne contactezi

[ninja_form id=’1′]

View My Stats