Google Adwords

Google AdWords este cea mai eficienta metoda prin care poti ajunge la clientii targhetati. Este cel mai important serviciu online prin care iti vei creste rapid vanzarile, avand intotdeauna la indemana controlul costului. O campanie de Google AdWords se face prin “Anunțuri Text” afisate in motorul de cautare sau prin “Anunturi Display” (bannere) afisate in reteaua de continut Google.

Specialistii nostri in Google AdWords vor dezvolta o strategie de promovare pentru produsele si serviciile tale, in asa fel incat acestea sa fie vizibile exact in momentul in care sunt cautate de catre clienti pe motorul de cautare Google, prin desktop, tableta ori smartphone.

Cum te putem ajuta?

  • Realizam un anunt publicitar atractiv si relevant

Realizam corect anuntul publicitar AdWords, gasim cele mai relevante cuvinte cheie, construim sitelinkuri si instiintari, alegem tipul de potrivire pentru cuvintele cheie din cadrul campaniei Google Adwords. Astfel, anuntul tau va avea multe afisari, ceea ce va atrage interesul clientilor targhetati, astfel cresterea vanzarilor este garantata.

  • Vom creste numarului de vizitatori, clienți, conversii

Prin stabilirea unui buget PPC corect si mai ales accesibil, vom crește calitatea parametrilor din Campania AdWords, astfel vom spori semnificativ numarul de vizitatori care, in cel mai scurt timp, vor deveni clientii tai permanenti

  • Crearea unei campanii de Remarketing

Fii si mai vizibil pentru clientii tai printr-o campanie de Remarketing. Aceasta se realizeaza in Reteaua de display ( afisare bannere ) si se adreseaza persoanelor care ti-au vizitat deja site-ul. Printr-un banner sugestiv, cu un continut atractiv, potentialii clientii se vor intoarce in site-ul tau, de unde vor cumpara serviciile sau produsele pe care le comercializezi.

  • Cresterea profitului

Prin utilizarea unor bugete accesibile tie, pe care le vei aloca pentru Campania Google Adwords, vom creste numarului de client, iar rezultatul final reprezinta cresterea profitului companiei.

[ninja_form id=’1′]

View My Stats