Avantajele marketingului online

Back to Articole

Avantajele marketingului online

Despre avantajele marketingului online se vorbeste din ce in ce mai mult in ultima perioada. Acestea sunt testate in fiecare zi de catre agentii economici, care si-au construit un brand online, promovandu-si prin diferite campanii de marketing atat produsele cat si serviciile pe care le comercializeaza.

De ce ar trebui sa optezi pentru marketingul online ?

Pentru ca este cel mai eficient canal prin care poti ajunge rapid la clientii targhetati. Odata identificat publicul tinta, specialistii in marketing online vor construi mesaje eficiente, care vor fi transmise prin diferite campanii de marketing catre clientii vizati. Un mesaj eficient, transmis in timp util catre client, va genera clicuri in site-ul tau. Astfel, vei prinde doi iepuri in acelasi timp:

  1. Promovezi afacerea, produsele sau serviciile si iti dezvolti brandul
  2. Cresti rapid vanzarile. Prin urmare, banii investiti in campaniile online se vor recupera rapid, aducandu-ti si un profit

Spre deosebire de marketingul traditional, online-ul are controlul costului. Promovarea prin internet este mult mai ieftina, iar cel mai mare avantaj il reprezinta sistemul de masurare in timp real al clentilor, care au intrat in contact direct cu mesajul tau.

Cea mai eficienta campanie de marketing este promovarea PPC, sau Google Adwords. Aceasta are rezultate rapide, generand vanzari imediate. Campania Google Adwords se adreseaza strict clientilor interesati de achizitionarea produselor si serviciilor tale. Textul publicitar sau bannerul vor aparea doar clientilor targhetati, datorita cuvintelor cheie selectate in campanie, iar tu vei plati doar dupa ce s-a dat clic pe anuntul adwords.

O alta cale de promovare online, cu avantaje de lunga durata este Campania de advertoriale. Google va indexa articolele cu continut original si iti va plasa site-ul in prima pagina, pe cele mai importante cuvintele cheie, care iti definesc business-ul. Astfel, vei inregistra o crestere a traficului organic.

Una peste alta, marketingul online are proprietatea de a te face cunoscut prin internet, ajutandu-te sa castigi bani. Echipa noastra te asteapta cu cele mai eficiente solutii de marketing. Contacteaza-ne acum.

Share this post

Lasă un răspuns

Back to Articole
View My Stats